Uhapšeni otmičari sa Zlatibora

Užička policija u saradnji sa pripadnicima Žandarmerije iz Kraljeva uhapsila je P. M. (20) i M. M. (20) iz Beograda.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 03.01.2021.

16:30

Uhapšeni otmičari sa Zlatibora
Ilustracija: Depositphotos/Chubakaster

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo otmice na Zlatiboru.

Osumnjičeni se terete da su juče na Zlatiboru oštećenog uz pretnju uveli u putničko vozilo, a potom zahtevali da pozove druga da donese novac u iznosu od 1.000 evra za njegovo oslobađanje.

Takođe, osumnjičeni P. M. saslušan je i zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja javnog saobraćaja tokom bekstva.

Osumnjičenima je određen oritvor od 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti predati nadležnom tužilaštvu.

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je za Tanjug da na Zlatiboru boravi 50.000 turista, i to uglavnom mladih, i da je ova otmica samo jedan izolovan incident, ali i poruka državnim organima da povećaju bezbednost na ovoj planini.

"Ovde živi 16.000 meštana i na osnovu tog broja se određuje broj pripadnika policije, koji je sada mali da bi mogao da obezbedi apsolutnu bezbednost svih gostiju Zlatibora. Zbog toga upućujemo apel da se nesto promeni zarad bezbednosti svih", naglasio je Stamatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: