Novine: "Jedna fotelja, a dva gradonačelnika"; "Ide ljut što nije ukinuo Srpsku"

Dnevne novine u izdanju od ponedeljka, 28. decembra pišu o vakcinaciji protiv koronavirusa, kao i o političkim temama u Srbiji i regionu.

Izvor: B92

Nedelja, 27.12.2020.

22:10

Novine:

"Politika" naslovnu stranu posvećuje suđenju zbog ubistva lidera Olivera Ivanovića "Tri optužnice bez dokaza", a piše i o problemu mesta gradonačelnika Istočnog Sarajeva "Jedna fotelja, a dva gradonačelnika".

"Večernje novosti" pišu o odlasku visokog predstavnika u BiH Valentina Incka "Ide ljut što nije ukinuo Srpsku", a prenose i upozorenje lekara "Doček može skupo da nas košta".

"Blic" donosi listu 300 najmoćnijih ljudi u Srbiji na čijem čelu je prema izboru tog lista predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dok o epidemiji koronavirusa u Srbiji piše "Koronu je imala jedna trećina Srbije".

"Kurir" donosi intervju sa šefom Kfora "Ostajemo prva linija odbrane Dečana", a piše i o problemu na putevima Srbije "Lažni policajci u vozilima s blinkerima napadaju strance po auto-putu".

List "Alo" prenosi izjavu epidemiologa Predraga Kona pod naslovom "Pobunićemo se ako mere budu ublažene".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: