Tandir: Dolazak Vulina pozitivna poruka; Hajdinović: Nisu dobrodošli

Narodni poslanik SPP Samir Tandir ocenio je kao pozitivan dolazak ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina u Novi Pazar

Izvor: B92

Petak, 18.12.2020.

11:52

Tandir: Dolazak Vulina pozitivna poruka; Hajdinović: Nisu dobrodošli
Foto: MUP

"Dobro je sto je ministra Vulin došao u Novi Pazar to je pozitivna poruka da građani nisu prepušteni sami sebi ali povećano prisustvo policije na ulicama neće samo po sebi rešiti problem. Neophodna je strukturalna promena unutar policijske uprave Novi Pazar", poručuje Tandir.

On je kao glavni problem označio spregu pojedinih pripadnika policije sa kriminalcima.

"Ovde je glavni problem sprega pojedinih pripadnika policije sa kriminalcima pa otud tolika bahatost da pucaju u sred bela dana i drugi problem je sprega gradske uprave sa ljudima iz kriminalnog miljea. To su dva suštinska problema i oni se pod hitno moraju rešavati ako želimo problem da rešimo", rekao je Tandir.

Sa druge strane, Mirza Hajdinović, član SDA i sekretar BNV, ne gleda tako blagonaklono na Vulinov dolazak.

"Srpska vojska i žandarmerija nisu dobrodošle u Sandžak. One su preteća oružana sila, odgovorni za zločine nad Bošnjacima i ostalim nesrpskim narodima za koje niko nije kažnjen", napisao je Hajdinović na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin došao je tokom jučerašnjeg dana u Novi Pazar nakon još jednog slučaja pucnjave u tom gradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: