Uhapšena dvojica muškaraca iz Bogatića zbog proizvodnje droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su S. T. (28) i Z. G. (31) iz okoline Bogatića.

Izvor: B92

Subota, 05.12.2020.

13:31

Uhapšena dvojica muškaraca iz Bogatića zbog proizvodnje droge
Ilustracija: Depositphotos/deeblue

Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenih pronašla plastični kanister sa 20 litara metanola i flašu sa 1,5 litara hlorovodonične kiseline, koje su, kako se sumnja, koristili za proizvodnju opojne droge, teglu sa amfetaminom i ekstazijem težine 451,21 gram, staklenu bočicu sa marihuanom težine 52,96 grama, kao i dva manja paketića amfetamina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova. S.T. je, uz krivičnu prijavu, privedena Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, a sudija za prethodni postupak odredio joj je pritvor do 30 dana, dok će Z.G. uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: