Sprečeno ubistvo u Podgorici, uhapšen Beograđanin

Pripadnici specijalnog tima crnogorske policije uhapsili su u sredu državljanina Srbije S. V, koji se sumnjiči za planiranje likvidacija, saznaje list Dan.

Izvor: Tanjug

Petak, 04.12.2020.

13:37

Sprečeno ubistvo u Podgorici, uhapšen Beograđanin
Ilustracija: Depositphotos/Chubakaster

S. V. je u četvrtak saslušan u specijalnom tužilaštvu gde je negirao krivična dela koja mu se stavljaju na teret i optužio policiju da su ga tukli kako bi iznudili priznanje.

On je tražio da u tužilaštvo dođe neko iz ambasade Srbije kako bi bio siguran da će tužilac konstatovati povrede, preneo je portal CDM.

Iz srpske ambasade Danu je nezvanično saopšteno da su pozvani u tužilaštvo tim povodom, ali da ne mogu da iznose detalje jer im je predočeno da se radi o predmetu sa oznakom tajnosti.

Osumnjičeni je u četvrtak oko 21.00 bio i u Urgentnom centru gde je lekar sačinio izveštaj, a, prema nezvaničnim saznanjima Dana, imao je povrede ispod očiju u vidu podliva.

U tekstu se dodaje da je policija dobila dojavu da se ispred zgrade u blizini Vezirovog mosta, u kojoj živi osoba za koju se veruje da je bila meta, nalazi sumnjivo lice.

Pripadnici specijalnog tima su odmah došli i legitmisali mlađu osobu koja je kod sebe imala dokumenta na ime S. V.

Torbica mu je oduzeta i pronađen je pištolj bez fabričkog broja, a nekoliko minuta kasnije tuda je prošao i mladić koji je navodno trebalo da bude likvidiran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: