Ubistvo zbog "Gučija"

Samjuel Odupitan (23) iz Krojdona u Londonu izbo je nasmrt nožem Tajlera Roja (24) zbog Guči tašne od 800 funti (890 evra).

Izvor: B92

Sreda, 02.12.2020.

07:48

Ubistvo zbog
EPA-EFE Sascha Steinbach

Zbog toga ga možda čeka doživotna zatvorska kazna, nakon što je sud presudio da je kriv.

Ubica je pratio žrtvu, koja je izašla iz tramvaja, jer je primetio da nesrećni Roje nosi Bengal Guči tašnu, i blizu stanice ga je pet puta ubo nožem.

Zločin se dogodio 23. februara, a Roje je neposredno pred smrt pričao sa devojkom, kada ga je ubica pozvao: "brate, brate, brate, stani", preneo je Dejli mejl.

Sud je Odupitana proglasio krivim za zločin, kaznu će izreći 7. decembra, a jedna od opcija je doživotna robija.

Prolaznici su Rojea prebacili u bolnicu, ali je tamo izdahnuo prilikom intervencije lekara koji su pokušali da ga spasu, pošto su mu bili probijeni plićno krilo i aorta.

Ubijeni se vraćao s posla u 23.00, a radio je kao hotelski recepcioner.

Naselje Krojdon u južnom Londonu je 2018. godine bilo jedno od najopasnijih krajeva u gradu, a posebno je "poznato" zbog ubistava nožem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: