Radovi na nekim putnim pravcima u Srbiji

Na auto-putu E-80, ispred tunela Bancarevo, u smeru ka Pirotu, radovi na sanacije kolovozne (asfaltne) konstrukcije.

Izvor: Tanjug

Utorak, 01.12.2020.

14:16

Radovi na nekim putnim pravcima u Srbiji

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Kneževići - Bela Zemlja - Užice, kod petlje Sušica, do 4. decembra izvodiće se radovi na sanaciji nadvožnjaka „Kneževići“ (VI faza). Saobraćaj se preusmerava preko novoizgrađene devijacije.

Donja Glama - Bela Palanka i skretanje za Pajež - Donja Glama, zbog radova na asfaltiranju kolovoza na snazi obustava saobraćaja, od 9 do 16 časova do 25. decembra.

Raskrsnica državnog puta I B reda broj 12 i Puta šajkaškog odreda, na teritoriji Novog Sada - do 31. decembra radovi na rehabilitaciji (izgradnji kružnog toka). U zoni gradilišta, vršiće se preusmeravanje vozila sa dve razdvojene na jednu kolovoznu traku.

Boljevci - Obrenovac - radovi na sanaciji kolovoza, do 29. decembra i dalje na snazi obustava saobraćaja. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca auto-put E-763 (Miloš Veliki).

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova:

-na graničnim prelazima Kelebija i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: