Ruma: Hapšenje zbog pokušaja razbojništva

Pripadnici MUP-a u Rumi uhapsili su S. K. (33), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i razbojništvo u pokušaju.

Izvor: B92

Utorak, 01.12.2020.

14:05

Ruma: Hapšenje zbog pokušaja razbojništva
Foto: Depositphotos, belchonock

Sumnja se da je maskiran ušao u kladionicu u centru grada i uz pretnju, od radnika uzeo oko 64.000 dinara, nakon čega se udaljio, ali ga je policija odmah pronašla i uhapsila, a novac vratila vlasniku kladionice.

Takođe se sumnja da je S. K. prethodno pokušao da izvrši razbojništvo u jednoj menjačnici, ali je radnik uspeo da pozove policiju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, navodi se u saopštenju MUP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: