Zajedno za Srbiju: Dogovorena saradnja sa Zajedno za Kragujevac

Predstavnici pokreta i udruženja Zajedno za Srbiju, Ne davimo Beograd, Građanski demokratski forum i Srce grada dogovorili su saradnju sa Zajedno za Kragujevac.

Izvor: Tanjug

Utorak, 01.12.2020.

23:27

Zajedno za Srbiju: Dogovorena saradnja sa Zajedno za Kragujevac

Predsednik tog pokreta je Miroslav Stojanović.

Na onlajn sastanku je dogovoreno da temelj njihove političke saradnje predstavlja politika "Tri tačke", koju je predložio Nebojša Zelenović, predsednik Zajedno za Srbiju, saopšteno je iz te stranke.

Novi ljudi u politici, Srbija na Zapadu, uključivanje u rešavanje kosovskog pitanja - ova tri principa postavljaju temelje politike, kojom će biti ponuđena alternativa građanima Srbije, rekao je Zelenović.

Zelenović je rekao da opozicija mora da pronađe način da dopre do one većine građana Srbije koja, kako veruje, neće glasati za aktuelnu vlast, ali još ne vidi dobru alternativu''.

Prema saopštenju, današnji onlajn sastanak sa uglednim Kragujevčanima samo je prvi korak kampanje koja će se nastaviti širom Srbije u predstojećem periodu, a naredni je zakazan već za četvrtak ove nedelje, u Smederevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: