"Iz čista mira se pojavilo 1.126.940 glasova"

Američki predsednik Donald Tramp ponovio je da su izborni rezultati u Pensilvaniji namešteni i da je on pobedio.

Izvor: Tanjug

Subota, 28.11.2020.

08:13

EPA-EFE/ Chris Kleponis / POOL

On je to naglasio nakon što je Savezni apelacioni sud odbacio pokušaj njegovog štaba da ponovo pokrene tužbu kojom se osporavaju izborni rezultati u toj saveznoj državi.

„Iz čista mira se pojavilo 1.126.940 glasova. Ubedljivo sam pobedio u Pensilvaniji, možda većom razlikom nego što će iko ikada saznati. Glasovi u Pensilvaniji su namešteni, kao i u ostalim promenljivim državama. Svet gleda!“, napisao je Tramp na Tviteru.

Savezni apelacioni sud odbacio je tužbu Trampovog štaba koji je predvodio Rudi Ðulijani, za izmenu tužbe koja je prethodno odbijena, kao neosnovanu.

"Tvrdnje štaba nemaju nikakvo utemljenje. Broj glasačkih listića koje oni konkretno osporavaju daleko je manji od 81.000 glasova razlike u pobedi ", napisale su sudije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: