Uhapšeni nasilnici zbog haosa u školi u Grockoj

Policija u Beogradu uhapsila je G. A. (2001) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Izvor: B92

Petak, 27.11.2020.

16:32

Uhapšeni nasilnici zbog haosa u školi u Grockoj
Foto: Depositphotos/Chubakaster

Protiv šesnaestogodišnjeg mladića podneta je krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, navodi se u saopštenju MUP-a.

Sumnja se da su G. A. i šesnaestogodišnjak danas oko 8.45 sati ušli u jednu srednju školu u Grockoj i više puta udarili u glavu sedamnaestogodišnjeg mladića. G. A. je potom, kako se sumnja, razbio staklo u jednoj učionici, nakon čega su pobegli.

Osumnjičenom G. A. određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: