Još jedan crn dan za Srbiju: Umrlo 57 osoba, ponovo više od 7.500 novozaraženih

U Srbiji je tokom poslednja 24 sata registrovano 7.780 novozaraženih koronavirusom. Preminulo je 57 osoba.

Izvor: B92

Petak, 27.11.2020.

14:59

Još jedan crn dan za Srbiju: Umrlo 57 osoba, ponovo više od 7.500 novozaraženih
EPA-EFE/ MARKO DJOKOVIC

Na bolničkom lečenju je 6.901 pacijent, a na respiratorima je 245 osoba.

Do poslednjeg preseka testirane su 22.404 osobe.

U Srbiji je od početka epidemije registrovano ukupno 155.990 slučajeva koronavirusa.

Ukupno su preminule 1.423 osobe.

Krizni štab za suzbijanje koronavirusa danas drži i konferenciju za medije. Premijerka Srbije Ana Brnabić jutros je najavila da nas očekuje još jedan težak dan kada je u pitanju epidemija koronavirusa.

"Čitava zemlja je u teškoj situaciji. Pozivam sve da shvatimo ovu borbu kao borbu svakog pojedinca za celo društvo, molim da se poštuju mere, da pomognemo zdravstvenim radnicima", rekla je Brnabićeva novinarima u vladi nakon potpisivanja ugovora sa izvođačem radova na rekonstrukiciji i izgradnji KC Vojvodine.

U utorak su uvedene nove, strože mere za borbu protiv koronavirusa. U sredu je odlučeno da đaci viših razreda osnovnih i sve srednje škole od ponedeljka pređu na onlajn nastavu. Takođe, fakultetima se savetuje onjaln nastava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: