Trampovi poslednji potezi; "Velika mi je čast"

Američki predsednik Donald Tramp odobrio je pomilovanje svog bivšeg savetnika za nacionalnu bezbednost generala Majkla Flina.

Izvor: Tanjug

Sreda, 25.11.2020.

23:25

Trampovi poslednji potezi;
Foto: EPA-EFE/ CHRIS KLEPONIS / POOL

"Velika mi je čast da objavim da je generalu Majklu T. Flinu garantovano potpuno pomilovanje. Čestitam generalu Flinu i njegovoj divnoj porodici", napisao je Tramp na svom Tviter nalogu i poželeo Flinovima srećne praznike.

Flin je drugi Trampov saradnik kome je predsednik dao pomilovanje nakon što je osuđen u procesu o ruskom uticaju na predsedničke izbore 2016. godine, prenosi AP.

Prethodno je američki predsednik pomilovao Rodžera Stouna, svog dugogodišnjeg bliskog saradnika i to samo nekoliko dana pre nego što je Stoun trebalo da se javi na izdržavanje zatvorske kazne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: