Tramp: Preporučujem

Američki predsednik Donald Tramp objavio je da dozvoljava pokretanje procesa prenosa vlasti na administraciju Džoa Bajdena.

Izvor: B92

Utorak, 24.11.2020.

07:47

Tramp: Preporučujem
EPA-EFE Shawn Thew

Odlazeći republikanski predsednik u objavi u ponedeljak uveče na Tviteru nije direktno priznao pobedu Bajdena, obećavajući da će nastaviti "pravednu borbu" u pokušaju da pred sudom demontira izbornu prevaru.

"Bez obzira na to, u najboljem interesu naše zemlje preporučujem" da agencija vlade zadužena za prenos vlasti učini ono što je neophodno u vezi sa protokolima, a "ja sam tražio od svog tima da učini isto", naveo je Tramp na Tviteru.

Više od dve nedelje posle izbora, Bajdenov tim pozdravio je ovaj Trampov korak koji, kako navode demokrate, omogućava "miran prenos vlasti"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: