Vanredna situacija u još jednoj opštini

Predsednik opštine Novi Bečej Saša Maksimović proglasio je vanrednu situaciju na celoj teritoriji te opštine, na osnovu zaključka Štaba za vanredne situacije.

Izvor: Tanjug

Utorak, 24.11.2020.

18:25

Vanredna situacija u još jednoj opštini
Foto: Getty/Justin Sullivan

Kako se navodi u odluci, vanredna situacija proglašava se zbog širenja epidemije zarazne bolesti kovid 19, a radi sprovođenja preventivnih i operativnih mera zaštite bezbednosti i zdravlja stanovništva, prenosi sajt Radio-televizije Vojvodine.

Opštinski štab za vanredne situacije doneo je na jučerašnjoj telefonskoj sednici i nove mere, prema kojima se, od danas 24. novembra, zaključno sa 3. decembrom, ograničava radno vreme ugostiteljskih objekata (restorana, kafića, barova, klubova i slično), trgovinskih centara, pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture i priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću, pa tako ti objekti neće raditi u periodu od 18 časova do 5 časova ujutru narednog dana.

Odseku za inspekcijske službe Opštinske uprave Novi Bečej naložena je mera pojačanog nadzora nad primenom mera propisanih tim zaključkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: