Otkriven užas u Sloveniji: Krio telo majke u stanu zbog penzije

Slovenac (67) uhapšen je jer je godinama krio telo pokojne majke, navodeći da je još živa da bi primao njenu penziju, saopštili su izvori bliski policiji.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 23.11.2020.

20:46

Otkriven užas u Sloveniji: Krio telo majke u stanu zbog penzije
Foto: Depositphotos/kelpfish

Policiji su se javili rođaci žene koja bi imala 97 godina. Rekli su da nisu mogli da je vide i posete uprkos stalnim zahtevima sinu da dođu u posetu.

"Na kraju je policija našla telo u stanu uhapšenog u Ljubljani. Pretpostavlja se da je žena preminula pre nekoliko godina", navela je policija, a preneli su slovenački mediji.

Za sada nije utvrđen tačan uzrok i datum smrti. Neki mediji preneli su da je žena umrla pre šest godina, a drugi da je poslednji put viđena živa 2011. godine.

Uhapšeni sin, čije ime nije saopšteno, osumnjičen je da je lagao rođake rekavši da njegova majka ne želi nikoga da vidi. On je u međuvremenu falsifikovao njen potpis i nastavio da prima njenu penziju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: