Porodica zaraženog pacijenta polomila vrata bolnice u Baru - ne veruju lekarima VIDEO

Porodica pacijenta na kovid-odeljenju bolnice u Baru nasilno je ušla u tu zdravstvenu ustanovu, a na ulazu su polomljena vrata, pišu Vijesti.

Izvor: Vijesti

Ponedeljak, 23.11.2020.

17:39

Porodica zaraženog pacijenta polomila vrata bolnice u Baru - ne veruju lekarima VIDEO
Foto: EPA-EFE/MARKO DJOKOVIC

Pozivajući se na nezvanična saznanja, Vijesti pišu da porodica pacijenta navodno nije mogla da dobije informacije o njegovom stanju, za koje su tvrdili da je veoma teško pa su pokušali nasilno da uđu u bolnicu.

Polomljena su i stakla a morala je da reaguje policija dok je rodbina zahtevala da se pacijent prebaci u Klinički centar u Podgorici.

Brojni građani su i ranije iskazivali nezadovoljstvo zbog načina lečenja u ovoj bolnici, dok je direktor Dragoslav Tomanović televiziji Vijesti tada rekao da o kovid-pacijentima brinu najiskusniji doktori i da su svakodnevno u kontaktu sa kolegama iz Kliničkog centra.

Tomanović danas nije odgovarao na naše pozive.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: