Krivokapić: Sastav nove vlade do petka

Mandatar za sastav nove crnogorske vlade, Zdravko Krivokapić, rekao je da će kompletan sastav vlade biti poznat do petka.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 23.11.2020.

14:27

Krivokapić: Sastav nove vlade do petka
EPA-EFE/ Boris Pejovic

On je dodao da će ispoštovati rokove da tri dana pre početka sednice parlamentu dostavi predlog sastava i ekspoze, pišu podgoričke Vijesti.

Krivokapić je, pišu Vijesti ne navodeći izvor, ponovio da su u igri po tri kandidata za ministra odbrane i unutrašnjih poslova.

Dodaju da mandatar nije hteo da potvrdi da li je lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović i dalje kandidat za ministra unutrašnjih poslova, ali je, dodaju, potvrdio da će biti potpredsednik vlade.

"Njegova nova uloga bi bila koordinacija svih sektora bezbednosne strukture. Postoje tri dela, jedan koji se nalazi u okviru Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB), drugi u okviru Uprave policije i treći se tiče Ministarstva odbrane i vojno-obaveštajnih aktivnosti", rekao je Krivokapić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: