Zašto je vožnja autobusom broj 35 u Beogradu specifična VIDEO

Vožnja gradskim autobusom u Beogradu, u špicu, ume da bude pravi pakao. Sirene trube, živci pucaju i nikome tada nije ni do čega.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.11.2020.

22:10

Zašto je vožnja autobusom broj 35 u Beogradu specifična VIDEO
Printskrin: TV Prva

Međutim, putnici koji se voze na linji 35 i te kako uživaju. Zbog neobičnog vozača Ljube desi se da putnici čak i produže par stanica.

Ljuba Marinković, najpopularniji je vozač autobusa u Beogradu. Prvi utisak kada ga upoznate jeste da je on jedan izvor nepresušne pozitvne energije, ljubaznosti i osmeha. A kako bi tu svoju energiju preneo na putnike, koristi razglas.

On javlja putnicima da nekome treba da se oslobodi mesto, da se bolje drže kako ne bi pali, a ume i da zapeva.

"Ima od onoga da tražim devojku za nekoga ili dečka. I dođe neko i kaže joo kako ja nemam devojku, kako da nađem. I Ja kažem ništa na razglas – ima neka devojka, decko lep situiran, dobra plata dobro jede. Ima tu raznih situacija", kaže Marinković za televiziju Prva.

Prema njegovim rečima, putnicima najviše smeta kada dođu do autobusa i vozač zatvori vrata, a najviše ih iznenada kada ih pita da li hoće da uđu u autobus.

Drugačiji pristup poslu možda je rezultat toga što mu se majka svakodnevno žalila na vožnje gradskim autobusima. Vaspitala ga je tako da uvek hoće da pomogne drugima.

"Ja radim sve što bi voleo da neko drugi rad da sam ja to u nekoj situaciji, čak sam uveo da uđem u neki drugi autous i da vidim koje su mane u neki drugi autous i koje su stvari koje građanima znače", kaže on.

Vožnja autobusom na liniji 35 - od novobeogradskog Bloka 20 do groblja Lešće – posebno je iskustvo, kažu putnici.

Šta su putnici rekli o vozaču Marinkoviću pogledajte u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: