Dok svetski lideri diskutuju o pandemiji, Tramp igra golf

Dok su svetski lideri na samitu G20 diskutovali o pandemiji koronavirusa, američki predsednik Donald Tramp igrao je golf za to vreme.

Izvor: B92

Nedelja, 22.11.2020.

17:28

Dok svetski lideri diskutuju o pandemiji, Tramp igra golf
EPA-EFE/ JIM LO SCALZO

Prema pisanju Gardijana, na video konferenciji učestvovali su lideri Francuske, Nemačke, Italije, Saudijske Arabije, Južne Koreje.

Tramp je govorio samo na jutarnjoj sesiji, koja je ujedno i njegovo pretposlednje pojavljivanje na nekom međunarodnom skupu do kraja januara, a nakon toga otišao je u Virdžiniju da igra golf i to u vreme panela o borbi protiv pandemije.

On je proveo skoro četiri sata u Nacionalnom golf klubu Tramp, gde i inače provodi vreme od održavanja izbora.

Kasnije, on se pravdao na Tviteru da je prisustvovao sastanku, ali da su lažni mediji prenosili lažne vesti, kao i da je njegov govor dostupan javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: