Rikalo ide na novu funkciju

Doskorašnji državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede Nenad Rikalo postavljen je za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Izvor: Tanjug

Sreda, 18.11.2020.

10:40

Rikalo ide na novu funkciju

Rikalo je na to mesto postavljen na sednici vlade 12. novembra, a dužnost pomoćnika će vršiti u Sektoru za podršku privredi, poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Rikalo, nekadašnji ministar poljoprivrede u kosovskoj vladi i sadašnji član kosovske Centralne izborne komisije, za tom mestu će zameniti Zorana Bojovića.

Takođe, Vlada je postavila Svetlanu Miladinov za vršioca dužnosti pomoćnice direktora za sektor za povratak, socijalna pitanja i ljudska prava, umesto Slađane Marković Stojanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: