Dan: "Škaljarac" bezbednosno interesantan, a šeta okolo. To je prvi "slobodni" vođa klana

Podgorica -- Kotoranin Jovan Jovica Vukotić, prema evidenciji policije bezbednosno je interesantna osoba i visokopozicionirani pripadnik “škaljarskog klana”.

Izvor: Tanjug
Podeli
belchonock/depositphotos
belchonock/depositphotos

On je ujedno i jedan od retkih koji se nalazi na slobodi, a nije mu izrečena mera nadzora, obaveznog javljanja kotorskoj policiji ili oduzimanja putnih isprava, piše podgorički Dan.

Navode da se može reći da je prvi “slobodni” vođa klana koji može potpuno bez ograničenja da se kreće.

Vukotić je 28. jula napustio spuški zatvor nakon ukidanja pritvora.

Bio je osumnjičen za pokušaj ubistva Miloša Radonjića i Vojina Stupara, a na teret mu se stavljalo i da je pucao na Tamaru Zvicer, ali je oslobođen optužbi.

“Obaveštavamo vas da ovaj sud prema navedenom licu nije odredio nijednu meru nadzora”, odgovorila je na pitanje Dana savetnica za odnose sa javnošću podgoričkog Višeg suda Aida Muzurović.

Vukotić je 8. februara iz Srbije izručen Crnoj Gori, koja ga je potraživala radi vođenja krivičnog postupka pred podgoričkim Višim sudom zbog krivičnih dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje oružja.

Odmah nakon ekstradicije saslušan je u Višem tužilaštvu, zatim kod sudije za istragu, nakon čega je sproveden u spuški zatvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 246 idi na stranu