BiH: Pronađeno telo nestalog policajca

U šumi iznad sela Garačići kod Bugojna u BiH, pripadnici gorskih službi spasavanja (GS S) pronašli su večeras telo nestalog policajca Senijada Lakače (46).

Izvor: B92

Sreda, 28.10.2020.

23:46

BiH: Pronađeno telo nestalog policajca
Ilustracija: Depositphotos/ zeferli@gmail.com

Nestanak Senijada Lakače prijavljen je u utorak posle podne, a poslednji put je viđen u utorak oko 13 sati na lokalitetu Garačići nedaleko od njegovog mesta stanovanja, prenosi portal Klix.ba.

Kako je saopšteno iz Saveza gorskih službi spasavanja BiH, 62 gorska spasioca iz 12 stanica GS S iz BiH obučena za izvođenje kompleksnih operacija potrage i spasavanja pridružili su se danas akciji koja pokrenuta za nestalim sudskim policajcem Senijadom Lakačom (46) iz Bugojna.

U akciji je uz gorske spasioce bilo angažovano i 25 pripadnika MUP, meštani i porodica.

Telo nestalog Senijada pronađeno je večeras u 21 sat.

Na mjestu pronalaska policijski službenici obavljaju uviđaj posle kojeg će pripadnici GS S Bugojno prebaciti telo iz teško pristupačnog područja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: