Vučić okuplja direktore kovid-bolnica. Obraća se u 13 h. Već se najavljuje nešto

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas s rukovodiocima svih kovid-bolnica. Nakon toga obratiće se javnosti, što možete pratiti na B92.net i TV B92.

Izvor: B92

Sreda, 28.10.2020.

06:50

Vučić okuplja direktore kovid-bolnica. Obraća se u 13 h. Već se najavljuje nešto
EPA-EFE Andrej Cukic

U ovim trenucima trebalo bi da je počeo sastanak u Palati Srbija, nakon čega su planirane izjave za medije, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

Pošto je u Srbiji juče zabeležen najveći broj slučajeva koronavirusa od početka pandemije, 1.053, očekuje se da će predsednik Srbije, kada se obrati javnosti oko 13 časova, govoriti i o novim strožim merama, preneli su mediji.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je jutros da uskoro očekuje sednicu povodom novih mera koje će biti donete zbog epidemiološke situacije u Srbiji.

Ističe da će nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa direktorima kovid-bolnica biti dogovoreno kako da se zaštite svi građani Srbije.

"Očekujemo uskoro i sednicu vezanu za neke nove mere koje će se donositi. Predsednik Vučić je organizovao sastanak sa direktorima svih kovid bolnica, nakon toga složićemo sliku i dogovoriti kako da zaštitimo sve građane Srbije", kazao je Gojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: