Izabran predsednik skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković ubuduće će biti predsednik skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.10.2020.

13:07

Izabran predsednik skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

To je danas odlučeno na sednici Odbora, a Marković je poručio da će Odbor za odbranu i unutrašnje poslove nastaviti da obavlja svoju funkciju u skladu sa zakonom i poslovnikom o radu.

"Trudiću se da u narednom periodu nastavimo sa jačanjem nadzorne uloge parlamenta kada je reč o ministarstvima odbrane i unutrašnjih poslova. Insistiraću da se nastavi dobra praksa iz prethodnog saziva kada su resorni ministri najčešće lično podnosili informacije o radu ministarstva Odboru za odbranu i unutrašnje poslove", rekao je Marković za Tanjug.

Marković je naveo da je takva praksa dobra prilika da narodni poslanici, članovi odbora, na najbolji način budu informisani o stanju bezbednosti kao i svim drugim pitanjima iz delokruga rada tog odbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: