Brnabić: Muči me to, ne spavam

Beograd -- Izjednačavanje članova porodice predsednika Aleksandra Vučića sa Šarićem, Kosmajcem, Bojovićem je pokušaj kriminalizacije porodice Vučić, kaže Ana Brnabić.

Izvor: Tanjug
Podeli
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr

Mandatarka je ocenila da se to čini kako bi predsednik države postao legitimna meta.

Ona je za TV Pink navela da kampanja, kako je navela, "tajkunskih medija" nikada nije bila tako monstruozna, da niko nije očekivao takav napad i da su "i nju iznenadili".

Brnabić je naglasila da je Vučić izložen neviđenom medijskom linču kako bi postao legitimna meta.

"Mediji koji su vlasništvo tajkuna mogu da pišu i rade šta žele. Radi se o dehumanizaciji i kriminalnizaciji Vučića, te ukoliko se njemu nešto desi ili nekom od članova porodioce, stvori se ambijent da je to deo kriminalnog miljea, a ne pucanj u Srbiju", rekla je mandatarka.

Brnabić kaže da je muči i da ne spava jer je njen zadatak kao predsednice Vlade Srbije i šefa svih resora bezbednosti da sačuva Vučića i njegovu porodicu.

"Ovo što se dešava nije naivno. Vi mislite da je meni lako, znam jer umem da čitam, kakve su ovo pretnje upućene Vučiću i njegovoj porodica i kakav znak jednakosti se stavlja između mafije i Vučića i njegove porodice", navela je ona.

Napominje da mediji koji satanizuju predsednika i njegovu porodicu imaju za cilj da Vučić izgubi vlast pa po cenu i njegovog života. Napominje da da 100 puta izrečena laž, postaje istina.

"Ja to kao premijerka ne smem i ne mogu da dozvolim. Nije istina da Danilo Vučić ima veze sa kriminalom i mafijom, da Andrej Vučić ima restorane, kafiće i zemlju. Sve su to neistine. Svi ti mediji znaju šta je istina, ali su izabrali da kriminalizuju i satanizuju Aleksandra Vučića, ali vlada će se boriti protiv toga svim sredstvima", navela je ona.

strana 1 od 106 idi na stranu