Užas u Novom Sadu: Dete satima bilo zaključano u automobilu

Policija u Novom Sadu sinoć pronašla dvogodišnju devojčicu zaključanu u automobilu. Uhapšen je njen otac koji ju je ostavio kako bi otišao u kladionicu.

Izvor: Kurir

Petak, 23.10.2020.

12:50

Užas u Novom Sadu: Dete satima bilo zaključano u automobilu
Chalabala/Depositphotos/Ilustracija

Kako su preneli mediji, uhapšen je S. M. (45) iz Vranja sa boravištem u Novom Sadu zbog sumnje da je učinio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Policija je sinoć oko 22 časa u saradnji sa građanima pronašla njegovu dvogodišnju ćerku zaključanu u parkiranom automobilu, a sumnja se da je dete provelo u kolima gotovo tri sata dok je S. M. gledao utakmicu u kladionici na drugom kraju ulice.

U saradnji sa Centrom za socijalni rad devojčica je vraćena majci, a S. M. za kojim je, inače, bila raspisana sudska poternica, zadržan je do 48 sati i biće priveden uz krivičnu prijavu osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Takođe, u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, policija je osumnjičenom izrekla obe hitne mere - privremeno udaljenje iz stana i zabranu stupanja u kontakt s detetom i prilaženja detetu, navodi Kurir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: