Albanska pevačica peva na mitingu Pensa i poziva sve Albance u SAD da glasaju za Trampa

Poznata albanska pevačica Bljeona Ćereti pevaće na mitingu američkog potpredsednika Majka Pensa, piše prištinski Reporteri.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.10.2020.

09:56

Albanska pevačica peva na mitingu Pensa i poziva sve Albance u SAD da glasaju za Trampa
maxxyustas/depositphotos

Ona je kako se navodi pozvala danas Albance da na predsedničkim izborima u SAD glasaju za aktuelnog predsednika Donalda Trampa.

"Albanci širom sveta nikada neće zaboraviti nemilosrdnih 45 godina komunizma koje su prošle. Zato pozivam celokupnu albansku zajednicu u Americi da jednoglasno podrži predsednika Donalda Trampa na izborima 3. novembra“, napisala je Ćereti.

Ona je pozvala sve na miting potpredsednika Pensa u gradu Vaterford, u državi Mičigen, na kome će danas nastupati, prenosi Kosovo onlajn.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: