SNS: Za SSP bojkot uspeo, jer su sakrili izborni poraz

Srpska napredna stranka (SNS) ocenjuje da je za Stranku slobode i pravde (SSP) uspeh bojkota u tome što su uspeli da sakriju fijasko zbog izbornog poraza.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.10.2020.

21:15

SNS: Za SSP bojkot uspeo, jer su sakrili izborni poraz

Iz SNS dodaju da se besmisao postojanja SSP ogleda u čestitkama koje stižu zbog bojkota.

Kako SNS navodi u saopštenju, "za Ðilasovce uspeh bojkota je u tome što su uspeli da odlože svoju blamažu zbog izbornog poraza, jer ne bi bili sposobni ni cenzus od tri odsto da pređu".

SNS dodaje i da kako je svojevremeno menjao izborne uslove da bi postao gradonačelnik, tako sada Dragan Ðilas pokušava da napravi kombinatoriku kada će koji izbori biti odražavani.

"Sve što Ðilas radi ima za cilj da po svaku cenu izbegne volju građana, jer mu je jasno da Aleksandra Vučića ne može da pobedi, pa se sve nada da će neko drugi, a ne građani Srbije, odlučivati ko će biti na vlasti", navodi SNS.

Oni napominju da građani Srbije nisu zaboravili lopovluke i mahinacije koje se vezuju za imena tog saveza od Ðilasa, preko Vuka Jeremića, do Tadića, Boška Obradovića.

"Baš zato građani odlično znaju da Aleksandar Vučić brine o interesima Srbije, a da svita oko Ðilasa gleda samo lični interes", zaključuje SNS u saopštenju.

SSP je prethodno ocenila da je bojkot izbora "potpuno uspeo" i ističu da je potrebno razdvojiti predsedničke i parlamentarne od lokalnih, pokrajinskih i izbora za skupštinu grada Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: