"Izbori će služiti Vučiću da..."; "Samo glup čovek dva puta zapinje"

Mlađan Đorđević, predsednik novog pokreta "Oslobođenje" smatra da će prevremeni izbori služiti Vučiću da na silu u Skupštinu ubaci "neke Čankove i Olenike".

Izvor: B92

Sreda, 21.10.2020.

12:11

"Ti izbori će služiti da Vučić ponovo pokuša da na silu ubaci u parlament neki novi UDS, neke nove Čanke i Olenike, Čomićke i Zelenoviće, Čede i Metle, pa da njima maše pred strancima i pokazuje ih kao opoziciju u parlamentu, simulirajući višestranačje", kaže jedan od osnivača SSP i bivši savetnik Borisa Tadića.

"To će biti fasada demokratije, posebno ako se katastrofalni izborni uslovi ne promene", smatra Mlađan Đorđević.

Na tu tvrdnju odmah je reagovao i "prozvani" Olenik koji je putem svog Tviter naloga objavio: "Opet bojkot? Samo glup čovek dva puta zapinje o isti kamen. Još gluplji, na ovaj način, omogućava Vučiću neograničenu vladavinu". Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je juče održavanje prevremenih parlamentarnih izbora u Srbiji, zajedno s predsedničkim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: