Oglasio se Šapić VIDEO

Neću biti ministar u novoj vladi, ostaću predsednik opštine Novi Beograd, kaže predsednik SPAS-a Aleksandar Šapić.

Izvor: Tanjug, Prva

Sreda, 21.10.2020.

08:58

Oglasio se Šapić VIDEO
Screenshot TV Prva

Upitan koje je ministarstvo je dobio SPAS u novoj vladi i ko će biti na njegovim čelu, Šapić je na TV Prva rekao da još ne može to da otkrije.

"Ne mogu da vam kažem ko će biti ministar. Fer je da se sačeka predlog kompletne vlade. Nema potrebe da sad izlazim ja sa tim", rekao je Šapić.

Naveo je da je će novi ministar iz SPAS-a biti muškarac.

Šapić kaže da je dogovoreno koje ministarstvo će voditi SPAS i ko će biti ministar, a da će se to obelodaniti kada se objavi lista novih ministara budući da, dodaje, SNS ima još nedoumica oko nekoliko kadrovskih rešenja.

"Svako ministarstvo je važno. Najvažnija ministarstva će pripasti onome ko je dobio najveći poverenje građana", kaže Šapić.

Podsetio je da je i u toku kampanje govorio da može najviše da pruži u lokalnoj politici u kojoj je više od deset godina.

"Nisam za to da da letim sa funkcije na funkciju. Najviše mogu da dam u lokalnoj politici i tu imam neke rezultate", rekao je Šapić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: