"Jermenija granatira još dve oblasti uz Nagorno-Karabah"

Azerbejdžansko ministarstvo odbrane saopštilo je danas da je Jermenija granatirala oblasti Tatar i Agdam uz Nagorno-Karabah.

Izvor: Tanjug

Utorak, 20.10.2020.

12:39

Ilustracija: EPA/AZERBAIJAN DEFENCE MINISTRY / HA

Azerbejdžansko ministarstvo pretodno je saopštilo da su borbe oko Nagorno-Karabaha nastavljene prethodnog dana i tokom noći u tri pravca konfliktne zone.

Jermenija i Azerbejdžan postigli su u subotu drugi po redu sporazum o humanitarnom prekidu vatre, koji je stupio na snagu u ponoć po lokalnom vremenu, ali su dve zemlje odmah počele da optužuju jedna drugu za kršenje primirja.

Obnovljeni sukobi oko Nagorno-Karabaha izbili su 27. septembra nakon što su se tokom leta azerbejdžanske i jermenske snage sukobile na granici dve zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: