Zelenović, Đorđevć:Ko brine za KiM, a ko bi samo da ruši Vučića

Nastavaljaju se međusobne optužbe dela opozicije koje su usledile nakon predloga bivšeg gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović da se opozicija ujedini.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 18.10.2020.

15:35

Zelenović, Đorđevć:Ko brine za KiM, a ko bi samo da ruši Vučića

On je predložio i da se opozicija uključi u rešavanje kosovskog pitanja, a optužbe se nastavljaju na relaciji Zelenović - Mlađan Ðorđević.

U medijima se naime pojavio navodni audio-snimka u kojem Zelenović na sastranku sa, najbližim stranačkim saradnicima, optužuje predsednika pokreta Oslobođenje"Mlađana Ðorđevića da ga u stvari, ne interesuje Kosovo, već želja da "na račun" Kosova sruši Vučića.

"Koja je to perverzija, da Mlađa Ðorđević - koji na reveru drži grb tajne službe ruske - izađe i kaže, "pustićemo Vučića da reši Kosovo, a onda ćemo da mu slomimo vrat", čuje se na snimku koju su emitovali pojedini mediji

To znači, dodaje Zelenović, tumačeći Ðorđevića, "da nama (opoziciji) nije problem da se to reši nego nama treba žrtva: boli nas d..e za Kosovo".

Ðorđević, koji je među prvima reagovao na Zelenovićev predlog o tačakama oko kojih je pozvao da se okupi opozicija, kritikujući pre svega predlog da je potrebno brzo rešenje kosovskog problema ,.otuzbama da hoće "Vučiću da pripomogne i u predaji KiM, ponovio je danas na Tviteru te optužbe.

Zelenović je dobrodošao da se "ili pridruži borbi za sprečavanje sporazuma o Kosovu i smenjivanje Vučića", ili, kako je naveo, "može da ode kod njega i pomogne mu za tezgom dok ovaj rasprodaje Srbiju".

.Inače, za Zelenovića, Ðorđević tvrdi da je izdao glasače opozicije i "prvi se odrekao ideje bojkota, iako je potpisao Sporazum sa narodom", kao i da se ponovnog okupljanja opozicije "setio" kada je izgubio izbore u Šapcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: