Objavljen snimak napada iz Zagreba VIDEO

Hrvatska policija objavila je snimak napada u ponedeljak na Trgu svetog Marka u Zagrebu, za koji se sumnja da je bio usmerena na premijera Andreja Plenkovića.

Izvor: Tanjug

Subota, 17.10.2020.

18:46

Default images

Kako navodi Večernji.hr, direktor policije Nikola Milina i županijski državni tužilac iz ŽDO Zagreb Jurica Ilić govorili su na danas na konferenciji za medije o istrazi krivičnog dela višestrukog pokušaja teškog ubistva s elementima terorizma, počinjenog u ponedeljak.

Tada je 22-godišnji napadač Dasnieol Bezuk ranio policajca ispred Vlade i izvršio samoubojstvo.

Na samom konferencije prikazan je snimak napada.

"Prezentirali smo jedan deo činjeničnog stanja. Policija je od samog saznanja napada radi opsežno istraživanje. Potvrđeno je da se radi o tri teška pokušaja ubojstva policijskih službenika koji su se nalazili ispred Markova trga. Postoje elementi terorizma", rekao je Milina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: