Bačena bomba na Dorćolu

Dva sata posle ponoći bačena je eksplozivna naprava na jedan ugostiteljski objekat u Dobračinoj ulici na Dorćolu, potvrdio MUP agenciji Tanjug.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.10.2020.

07:41

Bačena bomba na Dorćolu
Chalabala/Depositphotos

Iz MUP-a je rečeno i da nema povređenih.

Oštećena su vrata restorana i dva putnička automobila, navedeno je iz MUP-a. Dodaje se da se preduzimaju sve mere i radnje radi otkrivanja okolnosti događaja.

Beogradski mediji preneli su da je nepoznati muškarac bacio ručnu bombu na restoran "Holesterol", koji u trenutku eksplozije nije radio. Navodi se i da je slučaj prijavio čuvar objekta u blizini, koji je pozvao hitne službe.

Policija, vatrogasci i hitna pomoć izašli su odmah na teren, obavljen je uviđaj, a daljom istragom biće rasvetljene okolnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: