Hitna reakcija Bocan Harčenka: Apsolutno nije tačno FOTO

Nakon pisanja medija da je ruski predsednik Vladimir Putin otkazao posetu Srbiji, istog dana oglasio se ruski ambasador Aleksandar Bocan Harčenko.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.10.2020.

10:57

Hitna reakcija Bocan Harčenka: Apsolutno nije tačno FOTO
Screenshot TV Prva

On je na svom profilu na Tviteru napisao da je neverovatno pisanje lista Danas o tome da je predsednik Vladimir Putin otkazao posetu i to saopštio srpskom predsedniku. "To nema nikakve veze za stvarnošću i jeste potpuna i neodgovorna izmišljotina".

Podsetimo, list Danas objavio je da ruski predsednik neće doći u Srbiju zbog približavanja Srbije SAD, nakon potpisivanja sporazuma u Vašingtonu. Međutim, politički analitičar Dragomir Anđelković objasnio je da ta poseta ne može biti otkazana, jer zvanično nije ni zakazana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: