Otkazana druga debata Trampa i Bajdena

Druga debata republikanskog i demokratskog kandidata na predsedničkim izborima, Donalda Trampa i Džoa Bajdena je otkazana.

Izvor: Beta/AP

Subota, 10.10.2020.

13:05

Otkazana druga debata Trampa i Bajdena
EPA-EFE/ Jim Lo Scalzo

Nestranačka Komisija za predsedničke debate je potvrdila da će suočavanje kandidata 15. oktobra biti otkazano.

Odluka je doneta dan nakon što je komisija najavila da će debata biti održana onlajn jer je predsednik Tramp zaražen koronavirusom.

Tramp je odbio debatu u tom formatu, a Bajden je zakazao intervju za ABC Njuz nakon što je Tramp rekao da neće učestvovati u onlajn debati.

Iako je Trampov lekar rekao da će predsednik biti spreman da učestvuje, a Trampov tim pozvao da debata bude održana licem u lice, Komisija tvrdi da iz zdravstvenih razloga neće poništiti svoju odluku o otkazivanju debate.

Treća debata je zakazana za 22. oktobar u Nešvilu u saveznoj državi Tenesi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: