SNS Šabac: SNS osvojio 37 od 69 odborničkih mandata

Šabac -- Gradski odbor SNS Šabac konstatovao je danas da je na ponovljenim izborima na pet biračkih mesta u Šapcu, još jednom potvrđena ubedljiva pobeda SNS.

Izvor: Tanjug
Podeli

Kako navode, prema najnovijim rezultatima SNS je osvojila 37, od ukupno 69 mandata u lokalnom parlamentu.

"Trijumf liste Aleksandar Vučić - Za našu decu oličen je u još većem poverenju, koje su nam ukazali Šapčani o čemu svedoči činjenica da smo dobili čak 61,8 posto glasova, dok je lista Nebojše Zelenovića dobila 19,4 posto što je procentualno 10,5 posto manje glasova nego na ponovljenim izborima 5. septembra", navedeno je u saopštenju.

U skladu sa najnovijim rezultatima, u Skupštini grada Šapca, kako se precizira, lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" imaće 37 mandata, lista "Jelena Milošević - Novi tim za Šabac" 7, "Nebojša Zelenović - Šabac je naš" 22 mandata, "Ruska stranka - Slobodan Nikolić" 1 mandat, "Ujedinjena demokratska Srbija - Prilika" 1 mandat i "dr Dejan Pavlović - Evropska zelena partija" 1 mandat.

Navode da je rezultat koji je Srpska napredna stranka zabeležila na ponovljenim izborima na pet biračkih mesta, ujedno i najjasnija poruka koju Šapčani šalju Nebojši Zelenoviću i svima koji slede njegovu politiku.

Vreme je, naglašavaju šabački naprednjaci, da Zelenović prizna poraz i tako bar jednom učini nešto u interesu gradjana Šapca.

"Uz ogromnu zahvalnost svim Šapčanima koji su uzeli učešće u izbornom procesu i ukazali nam poverenje, apelujemo na Gradsku izbornu komisiju da poštuje volju gradjana, prestane sa odugovlačenjem kraja izbornog procesa i počne da radi u skladu sa zakonom, a ne stranačkim interesima bivše šabačke vlasti", saopštio je GO SNS Šabac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 106 idi na stranu