Raste broj zaraženih Trampovih saradnika

Deset bliskih saradnika američkog predsednika Donalda Trampa pozitivno je na koronavirus, javlja Bi-Bi-Si.

Izvor: Tanjug

Subota, 03.10.2020.

23:30

Raste broj zaraženih Trampovih saradnika
EPA-EFE/ KEN CEDENO / POOL

Među njima su šef kampanje Bil Stepijen i savetnik Kris Kristi.

Sedmoro zaraženih bilo je na predstavljanju Trampovog izbora za Vrhovni sud u Ružičastom vrtu u Beloj kući.

Među zaraženim bliskim ljudima predsedniku Trampu su njegova supruga Melanija, pomoćnica Houp Hiks, Kelien Konvej, Rona Mekdanijel, Kris Kiristi, Bil Stepijen, Majk Li, Tom Tilis i Džon Dženkins.

Guverener Kristi, inače Trampov savetnik, rekao je medijima juče, pre nego što je saznao da je pozitivan na korona virus, da niko nije nosio masku prilikom priprema za TV debatu u utorak sa predsednikovim rivalom, demokratom Bajdenom.

“Niko nije nosio masku u sobi u kojoj smo predsednika pripremali za debatu. A to je bila grupa od pet ili šest ljudi”, rekao je savetnik.

Među njima je bila i Trampova pomoćnica Houp Hiks, za koju se veruje da je prva imala simptome infekcije, a za njom i Stepijen, navodi Bi-Bi-Si.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: