Lečić pozvao Đilasa, Tadića, Lutovca i ostale

Frakcija Demokratske stranke održaće u subotu u centru Sava Skupštinu stranke.

Izvor: B92

Petak, 02.10.2020.

22:40

Lečić pozvao Đilasa, Tadića, Lutovca i ostale
Screenshot/TV Prva

Nedavno izabrani predsednik Branislav Lečić pozvao je sve bivše predsednike stranke na sednicu Skupštine.

"Pozivam u 12 sati u subotu, u Sava centar, na Skupštinu Demokratske stranke, sve bivše predsednike Demokratske stranke – Dragoljuba Mićunovića, Zorana Đinđića ne mogu jer je, nažalost, ubijen, ali budite sigurni da je sa nama, Borisa Tadića, Dragana Đilasa, Bojana Pajtića, Dragana Šutanovca i Zorana Lutovca", rekao je Lečić za Danas.

Kako je dodao, sve ih poziva da shvate da je "ovo prilika da pokažemo da smo zajedno, da volimo DS, jer smo svi iz nje potekli".

"Da zastupamo upravo one demokratske vrednosti koje su danas u društvu ponižene, a iz politike potpuno proterane. Vreme je za obnovu demokratije i promociju politike koja će, ako smo zajedno, skratiti vreme čekanja do konačne pobede i ubrzati pad ovog autokratskog režima. Svi nesporazumi i sujete moraju pasti pred ovih neophodnim zadatkom. Jedina ambicija svakog od nas treba da bude da na godišnjicu Petog oktobra zajedništvom pokažemo da će u Srbiji demokratija ipak pobediti. Građani to očekuju od nas", zaključio je Lečić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: