Pritvoreni osumnjičeni za silovanje u Beloj Crkvi, prete im visoke kazne

Viši sud u Pančevu odredio je pritvor do 30 dana N. M. (21) iz okoline Pančeva i M.N. (21) iz Bele Crkve.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.10.2020.

13:03

Pritvoreni osumnjičeni za silovanje u Beloj Crkvi, prete im visoke kazne
Ilustracija: Depositphotos/ suwannar1981.gmail.com

Oni se sumnjiče da su pre tri dana silovali i maltretirali 19-godišnjeg mladića, kojem su tom prilikom naneli teške telesne povrede.

Njima se na teret stavljaju krivična dela silovanje i razbojništvo.

Za silovanje je zaprećena kazna od pet do 12 godina zatvora, a za razbojništvo od tri do 15 godina zatvora, saopštilo je danas Više javno tužilaštvo u Pančevu koje je pokreunlo istragu protiv njih zbog pomenutih krivičnih dela.

Osumnjičenima se na teret stavlja da su u ponedeljak uveče, 28. septembra, u Beloj Crkvi silom i pretnjama prinudili oštećenog mladića na polne odnose, a potom mu silom oduzeli mobilni telefon kako bi sebi pribavili imovinsku korist.

Tom prilikom mladiću su zadali teške povrede po telu.

Nakon saslušanja, njima je određen pritvor da ne bi uticali na oštećenog i svedoke, da ne bi ponovili krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti, precizira se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: