Lečić: Lutovac je brod u boci, luta morem VIDEO

Branislav Lečić, nedavno izabrani predsednik DS, izjavio je da je njegov protivkandidat Zoran Lutovac, koji se takođe smatra predsednikom, ubačeni element.

Izvor: B92

Sreda, 30.09.2020.

12:03

Lečić: Lutovac je brod u boci, luta morem VIDEO
Screenshot/TV Prva

"Lutovac je kao brod u boci. Luta morima. Priča da je legalista, a ne prihvata legalno izabrane predstavnike", naveo je Lečić.

Kako kaže, ispostavilo se kao tačno da je Lutovac "od pretendenta na opozicioni presto postavljen kao podmetnuti predsednik da bude stečajni upravnik DS-a".

"DS je jedina stranka koja može da parira vlasti i opoziciji, na način da objedini opoziciju kao stožer opozicionog delovanja. Važno je bilo da se zbog toga DS drži pri nozi", izjavio je i dodao da je DS sada spasen.

Kako kaže, stranka će se boriti za "žar koji stranka ima".

"Ne borimo se za 0,1 posto u rejtingu, nego za onaj žar koji stranka ima i koji je samo pokriven pepelom pa se čini da ne može da se reinkarnira", naveo je.

Opširnije u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: