Bajden objavljuje poreske prijave pred prvu debatu

Demokratski predsednicki kandidat Džo Bajden i Kamala Haris objaviće danas svoje poreske prijave za 2019. godinu, saopšteno je iz Bajdenovog izbornog štaba.

Izvor: B92

Utorak, 29.09.2020.

22:42

Bajden objavljuje poreske prijave pred prvu debatu
EPA-EFE/ Erin SCHAFF / POOL

Bajden je Kamalu Hais izabrao za potpredsednicu SAD ako pobedi na izborima 3. novembra,

Štab podseća da je Tramp odbio to da učini, zbog čega je bio pod "unakrsnom vatrom" i zbog čega ga pozivaju da i on to učini.

Bajdenov menadžer kampanje Kejt Bedingfild rekla je da će podaci biti objavljeni onlajn danas posle podne za Bajdena, Haris i njihove supružnike, prenosi Rojters.

Priča o porezima objavljena je uoči večerašnje debate između predsednika i bivšeg potpredsednika SAD.

Bedingfild je rekla novinarima da je to korak kojim će Bajden i Haris pokazati istorijski nivo transparentnosti koji treba da ohrabri američke građane da mogu da im veruju da će se boriti za njih, a ne za svoje interese.

Ovo je 22. godina da Bajden javno objavljuje tu vrstu podataka, a Kamali Haris je petnaesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: