Salak: Lutovac izbacio 53 člana DS-a

Bivši potpredsednik Demokratske stranke Igor Salak objavio je na Tviteru da je Zoran Lutovac, kojeg je nazvao bivšim predsednikom stranke, izbacio 53 člana DS-a

Izvor: B92

Utorak, 29.09.2020.

23:49

Salak: Lutovac izbacio 53 člana DS-a
FOTO: TANJUG / TARA RADOVANOVIC / an

Kako se navodi, razlog je jer su podržali i glasali za novoizabrano rukovodstvo.

"Večeras su na telefonskoj sednici bivši predsednik DS Z. Lutovac & Co izbacili 53 člana DS, jer su podržali i glasali za novoizabrano rukovodstvo. Prijavljujemo se ja i preostalih 2.946 članova koji su učestvovali u izbornim radnjama, da i nas izbaci", naveo je Salak.

Oglasio se i Goran Radojev, koji je na Tviteru naveo da su iz DS-a večeras isključeni Božidar Đelić, Nada Kolundžija, Aleksandra Jerkov i Goran Paunović.

"Biraci su tražili nova lica, dobiće ih u DS. Jer bez DS-a (voleli ga vi ili ne) - nema ni promena", naveo je Radojev.

Podsetimo, u subotu je deo DS koji je organizovao izbore u Demokratskoj stranci objavio je da je za novog predsednika stranke izabran Branislav Lečić, kao i još pet potpredsednika.

Na konferenciji za novinare je rečeno da su glasali članovi 105 opštinskih odbora i da je izlaznost bila 72,6 odsto, a konačni rezultati biće proglašeni u roku od 48 sati i potom verifikovani na izbornoj skupštini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: