Novine: "Opet pala krv na Kavkazu"; "Srbija će progutati Kosovo i Albaniju"

Dnevne novine u izdanju od ponedeljka, 28. septembra pišu o ratu Azerbejdžana i Jermenije u oblasti Nagorno-Karabah.

Izvor: B92

Nedelja, 27.09.2020.

21:35

Novine:

"Politika" donosi tekst o nastavku rada Skupštine Beograda "Pohod opozicije na Skupštinu Beograda", a o sukobu na Kavkazu piše "Rat opet buknuo u Nagorno-Karabahu".

"Večernje novosti" o sukobu Jermenije i Azerbejdžana piše "Opet pala krv na Kavkazu", dok o napretku Srbije ka ulasku u EU piše "Pohvale umesto poglavlja".

"Blic" naslovnu stranu posvećuje početku suđenja u Hagu pripadnicima OVK "Hag brine za živote svedoka zločina OVK", kao i o padu vojnog aviona kod Loznice "Crna kutija otkriva uzrok pada Miga 21".

"Kurir" piše o problemu povećanja broja onkoloških pacijenata u Srbiji "Dok hara korona, skače i broj obolelih od kancera".

List "Alo" o sukobu Jermenije i Azerbejdžana piše "Besni rat na Kavkazu", kao i o posledicama sporazuma u Vašingtonu "Srbija će progutati Kosovo i Albaniju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: