Najavljeno ujedinjenje PSG sa Novom strankom, Grbović izabran za predsednika, Trifunoviću "nož u leđa"

Za novog predsednika Pokreta slobodnih gradjana na izbornoj skupštini te političke organizacije izabran jedini kandidat za tu poziciju Pavle Grbović,

Izvor: B92

Nedelja, 27.09.2020.

16:44

Najavljeno ujedinjenje PSG sa Novom strankom, Grbović izabran za predsednika, Trifunoviću

Ranije je PSG na svom zvaninom sajtu obajvio ukoliko se za funkciju kandiduje samo jedan kandidat, da bi bio izabran neophodno je da dobije više od polovine glasova delegata na Skupštini.

Kako prenosi agencija Beta, za Grbovića je glasalo 108 delegata od ukupno prisutnih 126.

Grbović je na konferenciji za novinare najavio proces ujedinjenja PSG sa Novom strankom i dijalog sa svim opozicionim političkim organizacijama koje baštine slične vrednosti.

Za članove Predsedništva PSG izabrani su: Sergej Trifunović, Aleksandar Ilić, Natan Albahari, Aleksandar Radoičić, Aleksandar Petrović i Petar Djordjević.

Dosadašnji predsednik PSG Sergej Trifunović.

Posle glasanja, navodi Tanjug, Grbović i Trifunović napravili su "mali igrokaz" kako novi predsednik starom zabija nož u leđa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: