Crna Gora: "Sve se desilo u toku radnog vremena" - direktor navodno tukao radnika zbog ishoda izbora

Direktor JP Komunalno i vodovod Žabljak R.B. navodno je, revoltiran zbog rezultata izbora, u službenim prostorijama napaoR.Š. zaposlenog u tom preduzeću.

Izvor: Tanjug

Subota, 26.09.2020.

08:45

Crna Gora:
Ilustracija: Depositphotos/ Chalabala

On ga je napao prvo verbalno, a potom i fizički, piše crnogorski Dan.

Prema izjavama očevidaca, Bošković je, vidno iznerviran ishodom glasanja na konstitutivnoj sednici Skupštine Crne Gore, čiji je direktan prenos pratio u obližnjem lokalu, ušao u kancelariju računovodstva preduzeća, gde je zatekao i Šamšala.

Potom ga je verbalno napao, upućujući mu uvrede i psovke, da bi ga zatim s leđa uhvatio za glavu i tresnuo njome o sto, udarajući ga i šakama.

Kako mediji prenose, Šamšal nije pružao otpor.

Maltretiranje je prestalo nakon što su se umešali ostali zaposleni, a u međuvremenu je stigla i policija, prenosi portal CdM.

Šamšal je potvrdio da ga je Radovan Bošković pre tri dana napao u službenim prostorijama, prvo verbalno, a potom i fizički.

"Sve se desilo u toku radnog vremena. Iako mi je oduzeo sve ingerencije kao šefu Čistoće, dostavio sam mu neki račun na potpisivanje. Potpisao ga je, ali je odmah počeo da me psuje i vređa. Potom me je gurnuo i uhvatio za vrat. Izašao sam iz te kancelarije i ušao u svoju, seo za sto i pozvao policiju. Međutim, on je pošao za mnom i udario me u glavu, zapretivši da će me skratiti za glavu i da ne znam s kim imam posla”, rekao je Šamšal.

Iz policije je Danu potvrđeno da je pokrenut postupak protiv Boškovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: