"Uhapšeni zbog ometanja pravde" - jedan već prebačen u Hag, ne zna se šta je sa Haradinajevim bratom

Advokat udruženja veterana tzv. OVK Toma Gaši kaže da su predsednik i potpredsednik tog udruženja Hisni Gucati i Nasim Haradinaj uhapšeni zbog ometanja pravde.

Izvor: Tanjug

Petak, 25.09.2020.

20:35

Ilustracija: EPA PHOTO EPA/FEHIM DEMIR/FD-cl

On je to rekao medijima u Prištini, u toku protesta pripadnika bivše OVK ispred prostorija udruženja, a zbog akcije Euleksa tokom koje su njih dvojica uhapšeni.

Kako prenosi Koha, Gucati je već prebačen u Hag, dok za Haradinaja, inače brata od strica Ramuša Haradinaja, nema informacija.

Sekretar Udruženja Fatom Klinaku, koji je prilikom hapšenja vređao pripadnike Euleksa, rekao je da je racija trajala dugo, jer je proveravana dokumentacija i da su odneti neki kompjuteri i snimci kamera.

Akcija je započela jutros oko 11 sati kada je oko 50 pripadnika Euleksa sa automatskim puškama upalo u prostorije Udruženja.

Nakon hapšenja pripadnici tzv. OVK su organizovali protest ispred prostorija udruženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: