Ambasada u Crnoj Gori osudila napade na Srbiju

Povodom napada na Republiku Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića i vladu, oglasila se i Ambasada Srbije u Crnoj Gori.

Izvor: B92

Petak, 25.09.2020.

16:35

Ambasada u Crnoj Gori osudila napade na Srbiju
Ilustracija: Depositphotos/ Ruletkka

U saopštenju Ambasade se navodi da je reč o neargumentovanim, netačnim i zlonamernim napadima i poziva na zajednički rad na građenju najboljih odnosa dve zemlje.

Ambasada podseća da su napadi dolazili, nakon parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, sa raznih zvaničnih i nezvaničnih adresa.

"Sa indignacijom odbacujemo sve takve navode i napade, te molimo i pozivamo sve političke aktere da zajednički gradimo i unapređujemo najbolje moguće bratske i prijateljske odnose između Srbije i Crne Gore", poručeno je iz Amabasade Srbije.

Takođe, ističe se da je to važno i u interesu regionalne saradnje i evropskih integracija dve države.

Republika Srbija ostaje iskreni i posvećeni partner za politiku mira stabilnosti i saradnje, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: