Novine: "Rekao je da će leteti blizu kuće"; "Vehabije htele da ubiju Vučića, Dodika i Vulina"

Dnevne novine u izdanju od subote, 26. septembra pišu o padu aviona Mig 21 pri kojem su poginula dvojica pilota Vojske Srbije.

Izvor: B92
Podeli

O planovima Evropske unije u vezi sa pregovorima Beograda i Prištine "Politika" piše "Brisel nudi SZO kao deo sveobuhvatnog sporazuma", dok o tragediji pada aviona kod sela Brasina piše "Dvojica pilota poginula pri padu 'mig 21'".

"Večernje novosti" o pogibiji vojnih pilota pišu "Čekala sam Zvonka da mu mahnem sa terase", dok pišu i o hapšenju veterana OVK u Prištini "Haradinaj i Gucati vode do dostavljača".

"Blic" donosi izjavu majke jednog od poginulih pilota pod naslovom "Majka poginulog pilota: Rekao je da će leteti blizu kuće", a piše i o godišnjici izbora na kojima je izgubio nekadašnji predsednik Savezne Republike Jugoslavije Slobodan Milošević "20 godina od pada Miloševića".

"Kurir" o tragediji kod Malog Zvornika piše "Srušio se Mig 21", a donosi i priču o obaveštajnim saznanjima iz BiH "Vehabije htele da ubiju Vučića, Dodika i Vulina".

List "Alo" o padu vojnog aviona piše "Mama, vidi me, mašem ti krilima", a donosi i izjavu igumana manastira Tumane Dimitrija Plećevića "Kako verujemo, tako nam i Bog pomaže".

strana 1 od 224 idi na stranu